Ataşehir Demirdöküm Kombi Servis Merkezi

Profesyonel kombi teknolojisi sayesinde artık her türlü teknik problem için kaliteli çözümler geliştirilebilmektedir. İstanbul’da uzun yıllardır faaliyet göstermekte olan firmamız Demirdöküm Servis her türlü kombi arızasında sizlerin yanında bulunuyor. Yeni nesil Demirdöküm kombi teknolojisiyle uyumlu servis altyapımız ve yanı sıra uzman tekniker kadromuzla en komplike kombi arızaları için bile en iyi servis hizmetlerini alabilmenizi sağlıyor.

Uzman teknikerlerimiz güler yüzlü ve titiz çalışmaları ile kombinizdeki teknik problemlerden kısa zaman dilimleri içerisinde en kaliteli şekilde kurtulabilmenize yardımcı oluyor. Özellikle de teknik personellerimiz kolay anlaşılır ve detaylı olarak tarafınıza mevcut arıza ve çözüm yöntemleri ile ilgili olarak bilgi aktarımı gerçekleştirmektedir. Bu şekilde Demirdöküm markalı kombinizdeki teknik arızalardan kurtulmak için son derece güvenilir bir servis hizmeti alabilirsiniz.

Demirdöküm Servis Ataşehir merkezimizde en yeni Demirdöküm kombi teknolojisiyle entegre bir altyapı bulunmaktadır. Bu şekilde piyasaya sürülen en yeni Demirdöküm kombilerinizin onarım işlemlerini dahi kısa zaman dilimleri içerisinde gerçekleştiriyoruz. Uzman teknikerlerimiz tarafından Demirdöküm markalı kombilerinizde kaliteden ödün vermeden ekonomik çözümler sağlanıyor.

Maksimum seviyede müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı kapsamında kombinizdeki arızalı teknik parçalar sadece orijinal Demirdöküm kombi yedek parça kullanılarak değiştirilmektedir. Bu değişim işlemlerinin ardından ise Demirdöküm kombinizin uzun ömürlü bir kullanım güvencesi için hem değiştirilen parçaya hem de işçiliğe yönelik 1 yıllık garanti desteğini Demirdöküm Tamir Servis olarak sunuyoruz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir