ASUS VivoBook Flip TP501UB Alınır mı? Özellikleri ve Fiyatı

Şık tasarımı ve birbirinden farklı renk seçenekleri ile ASUS VivoBook Flip TP501UB, ASUS’un en başarılı ikisi bir arada cihazlarından biri olarak dikkatleri çekmeye devam ediyor. 15,6 inçlik ekranı ile beğenimize sunulan ASUS VivoBook Flip TP501UB’nin özelliklerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

asus-vivobook-tp501ua-main

Fiyat ve performans konusunda iddialı ürünlerden olan ASUS VivoBook Flip TP501UB, ülkemizde 2000 ila 2299TL arasında bir fiyat etiketine sahiptir. Büyük ekranlı ikisi bir arada isteyen kullanıcılar için son derece ideal olan bu ürün, rakiplerine oranla başarılı fiyat politikası ile de en çok tercih edilen ikisi bir arada ürünlerden biridir.

ASUS VivoBook Flip TP501UB Özellikleri

Daha önce de söylediğimiz gibi 15,6 inç ekranıyla büyük ekran sevenler için son derece ideal olan bu ürün, gerek şık tasarımı gerekse de hem tablet hem de bilgisayar olarak kullanılabilmesi sayesinde çok tercih edilmektedir. Ekranının büyük olması sebebiyle biraz ağır olan ASUS VivoBook Flip TP501UB, 2.2 kg ağırlığa sahiptir. Zengin bağlantı içerikleri ile donatılan ürün 22.5 mm kalınlığındadır.

İkisi bir arada bir ürün olması sebebiyle dokunmatik ekran özelliğine de sahip olan ASUS VivoBook Flip TP501UB, kullanıcılarına sağladığı yüksek çözünürlük ile de son derece iyi durumdadır.

2.3 GHz saat hızında çalışan Intel Core i5 6200U işlemcisi ile çalışan ASUS VivoBook Flip TP501UB2TE harici grafik kartı kullanılmaktadır.

asustp501_2

Bu ve bunun gibi pek çok özelliğini görebileceğiniz ASUS VivoBook Flip TP501UB tanıtım videosunu YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

Alınır mı?

Her ne kadar ağırlığı bir tablet için fazla olsa da inseliği ve ekran büyüklüğü sayesinde tercih edilebilir. Gerek Asus’un herkes tarafından bilinen bir marka olması gerekse de cihaz için çok bilindik markaların ürünlerini kullanması bu cihazı kesinlikle alınabilir hale getirmektedir. İkisi bir arada cihaz isteyenler için kesinlikle eşsiz bir fırsat olan ASUS VivoBook Flip TP501UB, sağladığı fiyat avantajı ile de herkes tarafından alınıp kullanılabilir.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir