Aras Kargo Çalışma Saatleri ve Mesai Saatleri

1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan ve ülkemizde hala hizmet vermeye devam eden Aras Kargo, kurulduğu günden bu yana hızlı bir gelişme kaydetmiştir ve hala da gelişmeye devam etmektedir. Taşımacılık sektörünün lideri olan Aras Kargo firmasının oldukça geniş bir ağa sahip olduğunu da söyleyebiliriz. Peki Aras Kargo çalışma saatleri ve mesai saatleri nasıl şekillenmektedir?

Aras Kargo Çalışma Saatleri ve Mesai Saatleri

Aras Kargo firması, hafta içi her gün saat 08:30’da hizmete başlamaktadır. Hafta sonları ise sadece Cumartesi günleri çalışan firma, yine sabah 08:30’da hizmete başlıyor. Hafta içi firma 18:00’de çalışmayı durdururken, Cumartesi günleri ise mesai süresi 13:00’de bitiyor.

Aras Kargo firması hafta sonları Cumartesi hariç günler kesinlikle çalışmıyor. Cumartesi de ürünler yetiştiği kadar dağıtım yapılıyor ve bu dağıtım 13:00’e kadar sürüyor. Pazar günleri ise şubeler hiç açılmamaktadır ve herhangi bir dağıtım meydana gelmemektedir.

Ayrıca kargonuz varsa ve ürünü götürmeye zamanınız yoksa kurye de çağırabiliyorsunuz. Yalnız kuryeye hafta içi 16:30’a kadar hafta sonları ise 12:00’ye kadar haber vermelisiniz. Firmaya ait adresten alım kuryesine haber vermek istiyorsanız 444 25 52 numaralı hattı arayarak, adres bilgilerinizi bırakabilirsiniz.

Son olarak Aras Kargo firmasının dini ve resmi bayramlarda çalışmadığını, tüm şubelerin kapalı olduğunu ve dağıtımın yapılmadığını da belirtebiliriz.

 

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir