Android ve iOs’da 4.5G Ayarı Nasıl Yapılır?

Devamlı gelişen ve ayak uydurulmakta zorlanılan teknoloji dünyasına hızına hız eklemeye devam ediyor. Bu ayarda çıkan telefonlara eşlik etmekte insanlar bir hayli çaba göstermekteler. Durum böyle olunca da 3G’ler 4G’ler birbirini kovalarken, 4.5G’ler bu yarışı şuan önde bitirmekteler. 4.5G uygulamasıyla insanlar teknoloji dünyasında baş döndürücü bir hızla ilerlemek istiyorlar.  Tabi bunu da bu teknolojideki payı yadsınamaz nitelikte olan Android telefonlarla yapmak istiyorlar. Bu şekilde harika bir kullanım sonucu ve alanı bulunabilir.

Gelelim bu geçiş işlemini nasıl yapacağıma, esasında 1 Nisan 2016 tarihi itibariyle ülkemiz 4.5G ye geçmiş bulunmaktadır. Peki, Android telefonlarımıza şöyle uygulayacağız. Öncelikle telefon ayarlarından veri dolaşımı ayarlarına gireceğiz ve bu ayarları açık tut seçeneğini seçiceğiz. Sonrasında ise karşımıza şebeke modu çıkacak. Burada da 1 Nisan itibariyle eklenmiş olan 4.5G’yi görmemiz mümkün. Bu menüyü seçerek 4.5G’ye geçiş işlemimizi tamamlamış olacağız. Tabi burada telefonumuzun 4.5G ile uyumlu olup olmadığını da kontrol etmemiz gerekiyor.

android-4-5g-ayarlama-1

Seçilmiş olan 4.5G ile iletişim sistemimizi neredeyse 20 kat artırmış olacağız. Ayrıca internete girme hızı da son derece arttırılmıştır. Bu teknolojinin uygulanması için bir diğer dikkat edilecek nokta da SIM kartları geliyor. Sim kartlardan değişim yapamıyoruz ancak en yakın mobil bayie giderek ücretsiz olarak değişim yapabilir, bedava internet paketlerinden yararlanabiliriz. Bu yapılan uygulamalar kolay nitelikte olup, yaşı 15 ve üzerinde olan kişilerin rahatlıkla uygulayabileceği türdendir. Bu uygulamaya geçildiğinde uygulayıcılar göreceklerdir ki artık internetim çekiyor çekmiyor türü sıkıntılarla uğraşmak yerine, hızlı ve güvenli internetin keyfini yaşayacaklar. 4.5G uygulamasıyla çekme hızı arasında baz istasyonlarına yakınlık arasında herhangi bir ilişki bulunmamakta ve rahatlıkla erişim sağlanmaktadır.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir