Anadolu Efes THY Avrupa Ligi’nde Barcelona’yı Alt Etti!

Anadolu Efes, bu hafta oynanan THY Avrupa Ligi mücadelesinde Barcelona’yı 86-79 ile mağlup etmeyi başardı. Sinan Erdem Spor Salonunda oynanan karşılaşmada, hücuma yönelik oldukça iyi atraksiyonlar alan Anadolu Efes, özellikle Larkin’in oyuna girmesinin ardından aradaki farkı korumayı başardı. Betebet Shane Larkin maç boyunca 23 sayı yaparak, takımın en skorer oyuncusu oldu. Larkin’in Türk Milli Basketbol Takımında oynamaya karar vermesinin ardından yıldız oyuncu, Covid döneminde mental anlamda zor bir dönem yaşamıştı. Sezon başından itibaren tutuk bir performans sergileyen oyuncu Barcelona maçının ardından geçen yılki performansını tekrar izleyicilerle buluşturdu.

Ergin Ataman yaptığı maç sonu açıklamasında yıldız oyuncusunun iyi bir çizgide ilerlediğini ve ilerleyen dönemde onun tekrar beklenen çizgiye gelmesini beklediğini söyledi. Betebetuye.site gelecek haftalarda daha fazla şans vermek istediğini aktaran baş antrenör, gelecek zaman içerisinde, oyuncusundan olan beklentisini de dile getirdi. Shane Larkin Anadolu Efes’e ilk imza atmasının ardından, takıma ve bölgeye adapte olmakta zorluk çekmiş, ancak kısa sürede adaptasyonunu tamamlayarak, THY Avrupa Ligi’nin gelmiş geçmiş en skorer oyuncusu olmayı başarmıştı. Sezon başında olan sakatlık sorunu, sezon başı kampını kaçırması ve geçen yıl yaptığı olağanüstü performans, oyuncunun bu yıl ki oynadığı basketbolda mental ve fiziksel anlamda yetersizlikleri için en büyük sebepler olarak gösteriliyor. Ayrıca maçların da seyircisiz oynanması, Larkin gibi duygusal basketbolcunun konsantre olmasında büyük zorluk yaşamasına sebep olmaktadır.

Shane Larkin Kasım ayının son haftasında ilk kez milli takım formasını giymeyi başardı. Betebet giriş oynadığı maçta oldukça etkileyici bir performans sergileyen Shane Larkin, maçın MVP’si olmayı da başarmıştı. İlk maçında bu kadar etkileyici bir performans sergileyen Shane Larkin, Türk basketboluna damga vurmaya devam ediyor. Milli takımı tercih ederken, Shane Larkin’in ne kadar ücret aldığı ise dönem içerisinde tartışılan konulardan biri olmuştu.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir