Alizee Hakkındaki Tüm Detaylar – Evli mi?

21 Ağustos 1984’de hayata gözlerini açan Alizee, güncel olarak 35 yaşında olup Korsika’da doğmuştur. Korsika, Fransa’da yer alan bir adadır. Henüz 5 yaşındayken bale dersleri alan ünlü şarkıcı, 1999 yılında bir yetenek yarışmasına katılmış ve 1. Olmuştur. Bu sayede kariyerinde büyük bir hızla ilerlemiştir.

Fransız Métropole 6 kanalında yayınlanan Graines de Star adlı yetenek yarışmasını kazanınca şarkıcı – söz yazarı Mylène Farmer ve besteci Laurent Boutonnat tarafından keşfedilmiştir. Bu ikilinin büyük desteğiyle çıkardığı iki stüdyo albümü Gourmandises ve Mes Courants Électriques Fransa içinde ve dışında büyük başarı yakalamıştır.

Alizee En Çok Dinlenen Şarkıları ve Sözleri

2000’de çıkardığı Gourmendises adlı ilk albüm, Fransa’da üç ay içinde 300.000’den fazla satarak “platin plak” ödülünü kazanmıştır.Özellikle bu albümde bulunan Moi Lolita adlı parça, pek çok Avrupa ve Doğu Asya ülkesinde popüler müzik listelerinde bir numaraya tırmanmıştır.2003’te çıkan Mes Courants Électriques adlı ikinci albüm, ilki kadar olmasa da yüksek satış oranlarına ulaşmıştır.

İkinci albümünün piyasaya çıkışının ardından turneye çıkan Alizée,2003 sonbaharı boyunca Fransa, Belçika ve İsviçre’de toplam 43 konser vermiştir. 2003’te Fransız şarkıcı Jérémy Châtelain ile evlenen Alizée’nin bu evlilikten Annily adında bir kızı olmuştur, müzik kariyerine bir süreliğine ara vermiş ve 2007 aralık ayında Psychédélices albümü ile yeniden müzik dünyasına dönüş yapan Alizée Psychédélices albümü sürecinde Meksika ve Rusya’da çeşitli konserler vermiştir. Alizée nisan 2010 da Une Enfant Du Siècle albümü ile çıkışını devam ettirmektedir.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir