Akbank Kaçta Açılıyor – Açılış Saati 2021

Bankalar, hayatımızdaki finansal işlemlerimizi yoluna koymamız adına önemli rol oynamaktadır. Özellikle para yatırma ve çekme konularında bankamatikleri kullanamayan insanlarımız, doğal olarak bu işlemleri bizzat bankaya giderek gişe işlemlerinden halledebiliyor. Tam da bu hususta, bankanın açılış ve kapanış saatleri, önemli bir rol oynamaya başlıyor. Özellikle şu sıralar Akbank’ın açılış ve kapanış saatleri merak konusu olmuş durumda. Peki bakalım Akbank kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor?

Akbank Kaçta Açılıyor?

Bankalar, Merkez Bankası işlemlerini yaptıkları için genellikle aynı saatlerde açılır ve aynı saatlerde kapanır. Yani bir başka banka, zorunlu olmadığı müddetçe diğer bankanın kapanış saatini aşamaz ve daha fazla açık duramaz. Akbank da, acil durumlar olmadıkça bu duruma katılıyor diyebiliriz.

Akbank şubeleri, sabah saat 09:00’da açılır ve işlemleri almaya başlar. Saat 12:30’a kadar işlemlerini yapmaya devam eden Akbank şubeleri, 12:30’da öğlen yemeği molası verir ve tüm çalışanlar yemek molasına giderler.

1 saatlik yemek molasının ardından da, 13:30 saatinde tekrardan işlemler yapılmaya başlanır ve müşteriler tekrardan sıra alarak gişe işlemlerine devam ederler.

Bunun yanı sıra 13:30’da başlanan işlemler, akşam 17:30 saatine kadar sonlandırılır. 17:30 saatinden sonra da bankamatik haricinde Akbank şubelerinde herhangi bir işlem yapamazsınız.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir