Akbank Güvenlik Görevlisi Alıyor Mu? Akbank Güvenlik Görevlisi Alımı 2021

Yıllardan beri kaliteli hizmet vermeye devam eden Akbank, müşterilerinin memnuniyetini önemsediği gibi onların can ve mallarını da korumayı iyi biliyor. Bu nedenle de yeni dönemde güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyuran bankanın, başvuru sistemini ve alım şartlarını sizler için detaylıca inceledik. Bankada güvenlik görevlisi olmak isteyen insanlarımızın öncelikle 18 yaş üstünde olmaları ve ellerinde Silahlı Özel Güvenlik Kimlik Kartı barındırmaları yeterli olacak.

Güvenlik Görevlisi Genel Nitelikler

5188 sayılı kanun gereğince adayların Silahlı Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip olmaları

Minimum 6 ay deneyim sahibi olmaları veya yetiştirilmeye açık olmaları

Takım çalışmasına yatkın olmaları

20 – 38 yaş aralığında bay veya bayan olmaları

Güvenlik Görevlisi İş Tanımı

Büyük alışveriş merkezlerinde ve bankalarda bulunan güvenlik görevlileri, mekanda bulunan insanların can ve mal durumundan sorumludur. Herhangi bir olay durumunda, güvenlik görevlileri caydırıcı nitelik taşımanın yanı sıra, kendi yetkilerince müdahalede bulunabilirler.

Güvenlik Görevlisi İş Başvurusu

Akbank’ta güvenlik görevlisi olarak işe başlamak istiyorsanız, bankanın kendi sitesine girerek hangi tarihlerde başvuru kabul edildiğini öğrenmeli ve başvuru yapmalısınız. Bunun yanı sıra çeşitli kariyer ilan siteleri üzerinden de Akbank güvenlik görevlisi başvurusu yapabilirsiniz.

Başvuru için tıklayın.

Genel başvuru için tıklayın.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir