Ağva Otelleri ile Huzurlu Tatil Geçirin

Doğasının güzelliğiyle ve el değmemiş tatil alanıyla misafirlerini kabul etmeye devam eden Ağva, kusursuz bir güzelliği ve dört mevsim yaşanası bir ortama sahip. İstanbul’un Şile ilçesine bağlı olan ve Karadeniz kıyılarına bağlı olan küçük bir kasabadır Ağva. Tatil için sessiz ve sakin bir ortam arayanlar için vazgeçilmez bir ortam olan Ağva, her geçen yıl daha fazla misafir barındırmayı başarıyor.

İstanbul’dan Ağva’ya giderek birkaç günlüğüne sessiz ve sakin bir tatil ortamı yaşamak istiyorsanız, kesinlikle hiç düşünmeden yola çıkmalısınız. Ağva’ya İstanbul’dan özel aracınızla gitmeyi planlarsanız da TEM otoyolu, E-5 Karayolu ve Beykoz seçeneklerinden birini seçerek güzergahınızı belirleyebilirsiniz. Güzergahlar arası ufak dakika oynamaları olsa da, gideceğiniz yere en geç 2 saatte varmış olacaksınız. Eğer Ağva’ya özel araçla gitme gibi bir durumunuz yoksa, İstanbul ilçelerinden kalkan Ağva otobüslerine binerek, yine bu şirin kasabaya ulaşabilirsiniz.

Ağva gibi mükemmel bir tatil merkezine gidiyorsanız, kesinlikle birkaç gün kalmalısınız. Çünkü günübirlik yapılan tatil, sizi hem yoracak hem de Ağva gibi bir güzellikten alıkoyacaktır. Bu nedenle Ağva’ya gitmeden önce kesinlikle Ağva Otelleri konusunda detaylı bir araştırma yapmalısınız. Eğer Ağva’ya balayı amaçlı veya eşinizle gidecekseniz, kendinize şirin bir otel seçebilir, konumunu hesaplayabilir ve çiftler için özel hazırlanmış odalarda kalabilirsiniz.

Ağva Otelleri, genellikle tepe konumlarda bulunur ve Ağva’nın tüm güzelliğini ve tüm manzarasını ayaklarınızın altına serer. Bu nedenle tatiliniz için yola çıkmadan önce Ağva Otelleri araştırması yaparak yerinizi ayırmanız çok daha iyi olacaktır. Bu sayede hem gittiğinizde problem yaşamazsınız, hem de gider gitmez güzel bir dinlenerek yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

İki gölün denizle birleşmesini doyasıya izleyecek, sahilde ve plajda doyasıya vakit geçireceksiniz. Ağva’da sıkılacak bir dakikanız bile olmayacak. Dilerseniz sahile karşı bir kano deneyimi yaşayabilecek, dilerseniz de sahil yolunu kullanarak bisiklet turları atabileceksiniz. Bu sayede de eşinizle birlikte sıkılmanız için elinizde hiç fırsat olmayacak.

Akşam saatlerinde Ağva’nın romantik manzarası eşliğinde eşinizle bir şeyler içebilir, sohbet edebilir, serin ve ferah havanın tadını çıkarabilirsiniz.

İletişim: +90 216 721 7137 – www.agvagizemlinehir.com

İletişim:+90 216 721 86 80 – www.agvasahilyildizi.com 

İletişim: 0 (216) 725 77 30 – www.agvatartarugamotel.com

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir