2021 Volvo V60 Cross Country Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Volvo V60 Cross Country Alınır mı?

İsveç merkezli otomobil devi Volvo yakın zamanda yeni model 2019 Volvo V60 Cross Country model otomobil tanıtımını gerçekleştirdi. Araç görünüm itibariyle gözleri üzerine çekmeyi başardığı gibi motor ve genel donanım özellikleri bakımından da rekabet alanında etkisini hissettirdi. Özellikle güvenlik ve sağlamlık konusunda gözde otomobil markası Volvo’nun yeni modeli V60 Cross Country modelinin tasarım özellikleriyle birlikte teknik donanımı takdir toplamayı hak ediyor.

2019 Volvo V60 Cross Country Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Volvo V60 Cross Country Genel Özellikleri

Güvenilir ve sağlam oluşu ile birçok otomobil düşkününün beklentilerini karşılayan ve ilgi gösterilen Volvo marka otomobiller arasında yeni gözde haline gelen 2019 Volvo v60 Cross Country genel özellikleri bakımından da bekleyenlerinin ilgisini topladı. Volvo markanın klasik haline gelmiş olan v60 modellerinden daha yüksek sürüş pozisyonunda olması Cross Country modelini v60 serisinde bir adım öne çekiyor.

Aynı zamanda güvenlik anlamında sağlanan gelişimler ve yeniliklerle şimdiden Volvo kullanıcılarının ilgisini kazanmayı başarmıştır. Seyir durumundayken yolculuğu güvenlik sistemiyle takip edebilme ve pilot assist özelliğine sahip. V90 Cross Country modeline göre çok daha geniş olan v60 Cross Country modeli koltukları 3 inç daha uzun dizayn edildi.

2019 Volvo V60 Cross Country Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Volvo V60 Cross Country Teknik Özellikleri

T5 adındaki ünitesiyle öne çıkan 2019 Volvo V60 Cross Country teknik özellikleri ile hayranlık uyandırıyor. Suv segmentini aynı zamanda station wagon gövdeyle birleştiren Volvo v60 Cross Country modeli, v60 standart kasasından farklı olarak 75 milimetre daha yüksek ve dört tekerlek çekiş mekanizması, 2.0 litrelik hacmi ve 400 hp motor gücü ile kullanıcılarını bekliyor. 130 kilometre/saat hıza dek direksiyon, fren ve gazı otomatik bir şekilde kontrol edebilme özelliğine sahip olan araç, yarı otonom sürüş sisteminin yanı sıra acil durum fren sistemi ile beklenmedik durumlara ve kazalara engel olmak için araç kendini otomatik olarak durdurabilmekte. 2019 Volvo v60 Cross Country fiyatı konusunda ise 2018 modeli olan Volvo V60 Cross Country ile yakın fiyatlandırmayla yani piyasaya sunulacağı yönünde haberler bulunmakta.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir