2021 Volkswagen T-Cross Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Volkswagen T-Cross Alınır mı?

Alman otomotiv markası Volkswagen’in en fazla merak edilen 2019 T-Cross modeli, Amsterdam’da yapılan gösterişli tanıtım gecesinde otomobil devi tarafından tanıtıldı. 2019 yılının merakla beklenen Volkswagen T-Cross modelinin genel ve teknik özellikleri bir bir tanıtılırken Volkswagen takipçileri büyük bir şölene şahit oldu. Model teknik olarak çeşitlilikler içerirken, tasarımı ve görsel bütünlük olarak gözleri üzerine toplamayı başardı.

2019 Volkswagen T-Cross Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Volkswagen T-Cross Genel Özellikleri

Arona ve Polo modelleri ile büyük benzerlikleri olan 2019 Volkswagen T-Cross genel özellikleri ile de kendine has tavrını yansıttı. T-Roc modelinin dış tasarımı ile olan benzerlik detayları da dikkat kaçmadı. En çok dikkat toplayan bir diğer özelliği aracın direksiyon bölümündeki değişiklik oldu. Direksiyon bölümünün tasarım olarak ayrı bir havaya sahip olması ve iç tasarımındaki elegant stil farklılık katıyor.

Aracın Arona’dan büyük hacme sahip olmasının yanında iç malzemede kullanılan malzemelerin kalitesi Polo modelinin malzeme kalitesiyle aynı. Gösterişli T-Cross modelinin yeni eklenen özellikleriyse; geniş bagaj hacmi, güvenlik sisteminde yenilikler oldu. Konforlu ve rahatlığı garantileyen koltuklar, arka koltukların yatırılarak bagaj hacminin büyütülebilmesi ve ek özelliklerden kör nokta sabitleyici, park asistanı ile hız sabitleyicinin eklenebilmesi belirli fiyat karşılığında mümkün.

2019 Volkswagen T-Cross Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Volkswagen T-Cross Teknik Özellikleri

Volkswagen serisinin gözde otomobillerinden 2019 Volkswagen T-Cross teknik özellikleri motor seçenekleri, benzinli ve dizel seçeneğine göre değişiklikler göstermektedir. Motor seçenekleri açısından Polo ve Arona kardeş modelleriyle olan benzerliği bulunmakla birlikte dizel ve benzinli alternatifiyle çeşitli özelliklere sahip. Otomobilin benzinli kısmında, 3 silindirli şekilde 1,0 Tsi olan motor güçleri 95 ve 115 iken ilerleyen zamanlarda silindir kapatma özelliğiyle ACT teknolojili 1,5 motor seçeneğinin olması düşünülmekte.

Dizel bölümünde, sadece bir motor yer alırken motorun gücü 95 Hp, 1,6 litre hacmindedir. 17 inçlik jantlara sahip olan yeni model T-Cross otomobilin aydınlatma sistemi, led farları, şeritten çıkma ikazı ile çarpışma önleme sistemi şeklindeki teknik donanımları bulunmaktadır. 2019 Volkswagen T-Cross fiyatı merak edenler için ise Türkiye fiyatı açıklanmazken, 18 bin Euro’dan başlayan fiyatlardan satışa sunulacağı açıklandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir