2021 Toyota Avalon Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Toyota Avalon Alınır Mı?

Dünya’nın otomotiv devlerinden birisi olan Toyota, yeni Avalon modeliyle gözleri dolduracak diyebiliriz. 2019 Avalon modeli henüz tam anlamıyla çıkmamış olsa da, hakkında duyduğumuz şeyler gerçekten göz doldurucu diyebiliriz. Henüz Avalon modelinin testleri Amerika’da yapılırken, bu testler için de özel yollar dizayn edilmiş. Tehlikeli yollarda aracın direncini ve tutumunu sürücülere göstermek isteyen dünya devi, aracını dayanıklı hale getirmeye çalışıyor. Peki yeni Toyota Avalon modeli, nasıl bir güce ve görünüşe sahip olacak?

2019 Toyota Avalon Özellikleri

Avalon ailesinin 2019 modeli olan yeni araçta, yüksek ihtimalle 1.6 litrelik motor gücü bulunacak. Ayrıca iç hacminin de diğer serilere göre çok daha geniş olacağını belirten firma, dayanıklılık konusunda şuan için bilgi vermiyor. Amerika’da testleri yapılan Avalon için, tehlikeli ve engebeli özel yollar yapıldı. Bu sayede aracın hangi alanda direnç sağlayıp sağlamadığı test edilecek ve araç en dayanıklı hale getirilecek. Bunun yanı sıra aracı almak isteyen insanlarımız da, test sürüşlerini görerek dayanıklılık konusunda soru işareti barındırmayacak.

Diğer serilere göre 2019 Avalon modeli, biraz daha uzun ve geniş olarak tasarlanmış. Ayrıca araçta sensör, kamera veya herhangi bir radar sistemi kullanılmayacak. Bu durum soru işareti olarak kenarda kalsa da, sebebini mutlaka yakın zamanda öğreneceğiz.

2019 Toyota Avalon Fiyatı

2019 Toyota Avalon serisi, henüz test aşamasında olduğu için henüz piyasaya çıkamadı. 2019 yılının ikinci çeyreğinde çıkması beklenen Avalon modelinin, uzmanların tahminlerine göre 100 bin TL civarında fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Tabii ki kesin rakamı, aracın çıkış zamanı öğreneceğiz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir