2021 Range Rover Evoque Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Range Rover Evoque Alınır Mı?

Otomobil dünyasının en hızlılarından ve buram buram kalite kokan markası Range Rover, yeni araçlarının tanıtımını yeni dönemde de yapmaya devam ediyor. Range Rover, uzun yıllar boyunda jeep tarzında araçlar çıkartarak ve bu araçlarının güvenliğine önem vererek, herkesin gözdesi olmayı başarmıştı. Bu defa da 2019 Evoque modelini tanıtan Range Rover, yine aynı özeni göstermiş ve yine alıcılarının rağbetini bekleyecek. Peki bakalım Ranger Rover Evoque 2019 modeli, bizlere neler sunacak ve hangi özellikler barındıracak?

2019 Range Rover Evoque Özellikleri

2019 Range Rover Evoque modelinin iç teknolojisiyle alakalı herhangi bir bilgilendirme yer almıyor. Lakin aracın tasarımı gerçekten de çok konuşulan etmenlerden birisi olmuş. Range Rover, diğer modellerine göre yeni modelinde daha farklı bir tasarım anlayışına yer verecek. Dönüp bakan insanların bir daha bakacağı şekilde tasarlanacak araç, hem gözü yormayacak hem de göze tatlı bir dokunuş bırakacak diyebiliriz.

Aracın iç konforu hakkında  söz edecek olursak, bilgilendirmelere göre yeni Evoque modelinin, diğer modellere göre daha geniş bir yapıya sahip olacağını ve konfor açısından da eski modelleri sollayacağını rahatlıkla ifade edebiliyoruz.

2019 Range Rover Evoque Fiyatı

2019 Range Rover Evoque, şuan henüz üretim aşamasında olduğu için maalesef fiyat konusunda herhangi bir net bilgilendirme yapamıyoruz. Fakat araçtan iyi anlayanlar ve sıkı araştırmacılar, ortaya aşağı yukarı bir fiyat çıkarırken, bu fiyatların gerçeği hiçbir şekilde yansıtmadığını da ifade edebiliyoruz. Aracın çıkışına yakın zamanda, mutlaka net fiyatları öğreneceğiz.

You may also like...

1 Response

  1. Asaf Eren dedi ki:

    RR ye bu parayı vereceğime gider villa alır mis gibi otururumm içinde ”kedi erişemeyeceği ciğere mındar” dermiş :

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir