2021 Porsche Panamera Gts Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Porsche Panamera Gts Alınır mı?

İddialı bir otomobil olan 2019 Porsche Panamera GTS fiyatı ve genel özellikleri ile göz kamaştırıyor. Panamera ve Panamera Sport Turismo modellerin geliştirilmesiyle üretilen 2019 Porsche Panamera GTS, bu modellerde bulunmayan bir süspansiyon sistemine sahip. Bu yüzden kullanıcısına büyük konfor ve keyif sunmaktadır.

Agresif duruşuyla yeni 2019 Porsche Panamera GTS, deri ve alacantara karışımından oluşan iç mekan tasarımına sahiptir. Kaliteli bir sürüş deneyimi sunan dev otomobil üreticisi iç mekanda kaliteli kırmızı GTS işlemeleri kullanmıştır. Böylece sürücünün kendisini son derece özel bir araçta hissetmesini sağlamaktadır. Arabanın birçok noktasında bulunan bu GTS dokunuşları, oldukça farklı bir atmosfer oluşturmaktadır.

Porsche, 2019 Panamera GTS için 139 bin Euro etiket fiyatı belirledi. Tasarımı ile göz meraklılarının gözlerini kamaştıran Sport Turismo GTS modelin fiyatı ise 142 bin Euro olarak belirlenmiştir. 2019 Porsche Panamera GTS’nin Türkiye fiyatı ise 3 milyon TL üzerinde olacaktır. Bu fiyata Türkiye’de uygulanan vergiler de dahildir.

2019 Porsche Panamera Gts Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Porsche Panamera GTS Genel Özellikleri

2019 Porsche Panamera GTS genel özellikleri ve tasarım konusunda oldukça önemli etkilerle sürücülerin karşısına çıkacaktır. 2019 Porsche Panamera GTS’in ön ve arkasında yer alan 20 inç boyutunda jantlar vardır. Bu muhteşem görünüme sahip jantlar aracın spor tasarımı ile bütünleşmektedir. Donanım ve tasarım kısmında, Sport Design paketinden faydalanan dev araba markası Porsche, 2019 Porsche Panamera GTS standart modellerle olan farkını gözler önüne sermektedir. Egzoz, gövde ve 20 inç alaşıma sahip jantlar oldukça göz alıcı…

2019 Porsche Panamera GTS kokpit kısmında alcantara koltuk, alacantra direksiyon ve renkli head- up display’a sahiptir.

2019 Porsche Panamera Gts Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Porsche Panamera GTS Teknik Özellikler

Twin- turbo desteğine sahip 2019 Porsche Panamera GTS teknik özellikleri son teknoloji kullanılarak üretilmiştir. 4. 0 litrelik V 8 makineye sahip araç 460 PS güç ve 620 Nm tork üretmektedir. PDK şanzıman bulunan ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip aracın hız kazanması da oldukça çabuk olmaktadır. Hızının 0’dan 100’e çıkabilmesi için gerekli olan süre sadece 4,1 saniyeyedir. Aracın maksimum hız kısmında 292 km/s‘lik bir limit vardır.

GTS logosu tahmin sadece performansı simgelemeye yarayan bir parça değildir. Araç aktif süspansiyon yönetimi, 10 milimetre aşağıda yerleştirilen adaptif havalı olan süspansiyon sistemi ve büyük fren disklerinin kullanılması ile logosunun tamamlayıcısıdır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir