2021 Porsche Macan Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Porsche Macan Alınır Mı?

Lüks araba sektörünün liderlerinden birisi olan Porsche, yepyeni bir segmentiyle 2019 yılına giriş yapacak. Tüm kullanıcıları üzerine çekmeyi hedefleyen ve şimdiki kullanıcılarını da kaybetmek yerine daha da memnun edebilmek adına çalışmalar başlatan Porsche, 2019 yılında Macan adında bir modeliyle görünecek. Dilerseniz lüks markanın, yeni 2019 modeline hep beraber göz atalım. Bakalım 2019 Porsche Macan, hangi özelliklerle karşımıza gelecek?

2019 Porsche Macan Özellikleri

Porsche’nin diğer modellerine nazaran daha farklı bir görünüşe ve sisteme sahip olan Macan modeli, içerisinde gerçekten de birçok donanım özelliğini barındırıyor. Özellikle sıkışık trafik sırasında adaptif hız kontrolü özelliğiyle sürücüsüne güzel bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Porsche Macan, ayrıca iyonizer özelliğine sahip olan araç, bünye içerisindeki kirli havayı da kullanışlı duruma getirebiliyor.

3 boyutlu stop lambalarını içerisinde barındıran Macan modeli, önden ısıtmalı camlarla sürücüsünü daima düşünen bir model olacak gibi görünüyor. Far konusuna farklı bir boyut kazandıran lüks marka Porsche, direksiyon simidinde de sportif bir duruş sergileyecek.

2019 Porsche Macan Motor Özellikleri

2019 Porsche Macan modelinde 3.0 V6 ünite motor kullanılacak. 340 beygir gücünde olan yeni model, hız tutkunlarına da bambaşka bir deneyim yaşatmaya çalışacak. Ayrıca firmanın aldığı karara göre artık dizel motorlu araç satışları durdurulmuş.

2019 Porsche Macan Fiyatı

Çeşitli Porsche bayilerinde bulacağınız yeni araç Macan, en düşük 385.000 TL ile satışa sunulacaktır. İlerleyen zamanlarda fiyatının artıp artmayacağını da göreceğiz.

2019 Porsche Macan Çıkış Tarihi

2019 Porsche Macan modelinin, geçtiğimiz zamanlarda lansmanı düzenlenmişti. Fakat aracın net olarak çıkış tarihi bilinmiyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir