2021 Passat Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Passat Alınır mı?

2019 Volkswagen Passat modelleri, kusursuz iç ve dış tasarım özellikleri ve estetik duruşu ile birçok araba düşkününün ilgisini çekebilecek şekilde dizayn edilmiş bulunuyor. Her yaşa hitap edebilecek Passat araba modelleri 2019 yılı itibariyle kullanıcılarını bekliyor. Gerek teknik özellikleri gerekse şık duruşuyla Passat marka modellerin her biri farklı motor seçenekleri ve fiyatlarıyla birçok kişiye hitap edeceği gibi her bütçeye uygun fiyat seçeneklerine sahip.

2019 Passat Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - 2019 Passat Alınır mı?

2019 Passat Teknik Özellikleri

Volkswagen hayranlarının merakla beklediği 2019 Passat teknik özellikleri de bir hayli merak ediliyor. İç ve dış tasarımı son derece kusursuz şekilde tasarlanan 2019 model Passat yepyeni panjur ve tampon özelliğiyle daha şimdiden gözleri üzerine çekmeyi başardı. Görünüş itibariyle sade ve şık farlarla birlikte arka bölümdeki stop lambaları dış tasarımı harika kılıyor.

2019 yılının en iddialı araba modelleri arasında yer alan 2019 Passat modelinin iç tasarımında da konsol bölümünü yarıya bölen gösterişli dokunmatik ekranı, son teknolojiye dayalı uzaktan kumandalı kliması, özel klima tuşları ile birlikte otomatik vites seçeneği Volkswagen tutkunlarının hayranlık duyacağı ve beklediği yenilikler arasında yer alıyor.

Tüm bunların yanı sıra son model otomobillerde olması beklenen ve maksimum rahatlığa sahip olan konforlu koltuklar da 2019 Passat modelini eşsiz kılan bir diğer özellik olarak göze çarpıyor. Konforlu seyahat güvencesi sunan model, aynı zamanda üst kısımdan otomatik şekilde açılan cam mekanizması sayesinde kullanıcılarının beklentilerini büyük ölçüde karşılıyor.

2019 Passat Genel Özellikleri

Farklı motor seçenekleri ve teknik özelliklerine bağlı olarak aynı zamanda farklı fiyat seçenekleriyle kullanıcılarını bekleyen 2019 Passat genel özellikleri bakımından birçok alternatif sunuyor. Örneğin 1.6 Tdi 120 hp özelliğindeki motor seçeneği yaklaşık olarak ortalama 100 kilometre yol mesafesinde maksimum 5-6 litre kadar yakıt harcama özelliğine sahiptir. 2019 Passat modeli bu özelliği sayesinde kullanıcılarına uzun mesafelerde maksimum 6 litre kadar yakıt tüketimi ile tasarruf sağlamasının yanında kullanıcı dostudur. 2019 Passat fiyatı genel ve teknik özelliklerine bağlı olarak 122.400,00 – 299.900,00 Tl aralığında fiyat seçeneklerine sahiptir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir