2021 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Nissan Note e-Power Nismo S Alınır mı?

Günümüzün en çok dikkat çeken araçlarının geneli Japon markalarıdır. Japon markası otomobillerin dünya üzerinde hatırı sayılı bir takipçisi bulunmaktadır. 2019 yılından piyasaya çıkması beklenmekte olan 2019 Nissan Note e-Power Nismo S model otomobiller, otomobil severlerin hayallerini süslemekte. Geçtiğimiz yakın bir tarihte tanıtımı gerçekleştirilen bu model araçların özellikleri oldukça başarılı ve tatmin edici bulundu. Ancak gerçekleşen tanıtım töreninde 2019 Nissan Note e-Power Nismo S fiyatı hakkında Japon üretici firması açıklama yapmadı.

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Genel Özellikleri

Pürüzsüz dizaynı ve muhteşem tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 2019 Nissan Note e-Power Nismo S model otomobiller otomobil severlerin ilgi odağı oldu. 2019 Nissan Note e-Power Nismo S genel özellikleri bakımından oldukça yüksek teknolojili özelliklerle donatılmıştır. Bu model otomobiller aynı zamanda oldukça güçlü bir motor hacmine sahip olmakta olup, önceki sürümlerine göre motor üzerinde kapsamlı çalışmalar yapılmıştır.

Bunun yanı sıra görünüm açısından sportif bir duruş sergileyen bu tip modeller, 16 inç uzunluğunda led far sistemlerine sahip olup, aynı zamanda siyah renkli aynaları ile dikkat çekmektedir. Yokohoma tipi lastiklere sahip olan bu araçlara fi stoplu arka bir kasa monte edilmiştir. Karartılmış arka ve yan aynalar ise sürücülere net bir görüş sunmaktadır. İç bölümdeyse 2019 Nissan Note e-Power Nismo S model araçlar, sportif tarzda kaplanmış, konforlu koltukları, direksiyon simidi etrafındaki renk ayrıntıları, en son teknoloji sistemine sahip dokunmatik ekranı sahip olmakta olup, tüm bu özellikleri otomobili başarılı kılıyor.

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Teknik Özellikleri

2019 Nissan Note e-power Nismo S teknik özellikleri açısından da oldukça kapsamlı ve üzerinde detaylı çalışılmış bir araç olduğunu gösteriyor. 2019 yılının ilk aylarında görücüye çıkması beklenen bu model otomobiller, gelişmiş hibrit sistemi ile araç severlerin dikkatlerini çekmeyi başarmıştır. Yakıt anlamında oldukça avantaj sağlayan bu araçlar, dahil edilen elektrikli ünite sistemi sayesinde 1.2 litrelik bir turbo motora ekstra güç sağlamaktadır. Öte yandan bu model araçlar sessiz ve daha hızlı çalışabilecek nitelikte tasarlanmıştır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir