2021 KIA Sorento Özellikleri, Fiyatı, Çıkış Tarihi – 2021 KIA Sorento Alınır Mı?

KIA, uzun zamandır araçlarına yeni dokunuşlar ve yeni özellikler ekleyebilmek için çalışmalarına devam ediyordu. Bunun için de araç üretimine kısa bir reklam arası veren dev firma, 2019 yılında yeni model Sorento serisiyle yine yollarda olacak. Yazımızda 2019 KIA Sorento modelinin özelliklerinden, fiyatından ve çıkış tarihinden bahsedeceğiz.

2019 KIA Sorento Tasarım

KIA Sorento 2019 modelinde, tasarım alanında çok farklı çalışmalarla karşılaşmayacağız. 17 ve 18 inç alaşım jantlarla beraber ön ızgara yapısında birkaç farklı dokunuş göreceğiz. Bunun yanı sıra sis farlarında ve normal farlarda da ufak dokunuşlar olacak fakat, büyük değişimlerin söz konusu olmayacağını söyleyebiliriz.

2019 KIA Sorento İç Tasarım

Sorento modelinin iç tasarımında ilk olarak koltuklara baktığımızda, yine klasik bir Sorento koltuk yapısı göreceğiz. Ayrıca kontrol edilebilir aynalar ve 7 inç dokunmatik ekran alanı da aracın panelinde yerini alacak. Bunun yanı sıra iç kapı döşemelerinde de ufak dokunuşlar görebileceğiz.

2019 KIA Sorento Motor Özellikleri

Araç, henüz test aşamasında yer aldığı için motor konusunda tam olarak net bir bilgiye sahip olamıyoruz. Lakin araçta büyük bir motorun yer alacağı söz konusu olabilir. Şuan 8 ileri şanzıman ve V6 motor gücü, 2019 Sorento için beklentiler arasında yer alıyor. Ayrıca Sorento 290  hp ve 3.3 litre motor hacmiyle de karşımıza gelebilir.

2019 KIA Sorento Fiyatı

KIA Sorento modelini Kore’den sonra Amerika’da da görebiliriz. Los Angeles’te lansmanı yapılması beklenen aracın temel özellikli fiyatı yaklaşık 27.000$ olacak. Aracın en dolusu ve üst paketi de yaklaşık 51.000$ fiyat etiketine sahip olacak.

2019 KIA Sorento Çıkış Tarihi

2019 KIA Sorento modelinin çıkış tarihi, 2019 modelinin ikinci çeyreği olacak gibi görünüyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir