2021 Hyundai Santa Fe Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Hyundai Santa Fe Alınır Mı?

2019 yılına bomba gibi bir giriş yapmayı hedefleyen Hyundai, yeni Santa Fe modelini neredeyse tanıtmak üzere. Tasarımını ve iç tasarımını tamamen ortaya koyan Hyundai, açıklamalara göre sipariş almaya bile başlamış. Peugeot 508 ile aynı dönemde hazırlanan yeni Santa Fe, bazı sızıntılardan dolayı gecikmeye başlamıştı. Bu nedenle de aracın özelliklerinin bir kısmı belli oldu ve fabrikalar önden sipariş almaya başladıklarını açıkladı. Peki bakalım 2019 Hyundai Santa Fe çıkışıyla beraber ne gibi yenilikler göreceğiz ve karşımızda nasıl bir araç bulacağız?

2019 Hyundai Santa Fe Genel Özellikleri

Yeni 2019 Hyundai Santa Fe araç, diğer Fe serisine göre daha kaliteli ve daha geniş bir tasarımla ortaya konuldu. Kısa sürede büyük gelişmeler yakalayan Hyundai, büyük ihtimalle yeni aracında 7 veya 8 kişilik kapasite durumunu da hayata geçirmiş olacak. Ayrıca araç özelliklerine baktığımız zaman uzunluğun 4770 mm, genişliğin 1890 mm ve yüksekliğin 1680 mm olduğunu görebiliyoruz. Bu da demek oluyor ki, yeni Santa Fe diğer modellere göre çok daha kalıplı ve yolcular açısından çok daha rahat bir konumda duracak.

2019 Hyundai Santa Fe Fiyatları

Öncelikle 2019 Hyundai Santa Fe serisinin, 2019 yılının son zamanlarına doğru satışa çıkacağını söyleyebiliriz. Ayrıca erken sipariş durumu da söz konusu olduğu için, aracın güzel bir tutum yakalayacağından eminiz. Fiyat durumu hakkında netleşme olmasa da, 2019 yılının ortalarında 2019 Hyundai Santa Fe hakkında net bir fiyat bilgisi elimize ulaşacaktır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir