2021 Cadillac XT4 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Cadillac XT4 Alınır mı?

SUV otomobil sınıfına yeni bir model kazandırmış olan Cadillac, XT4 modeliyle rakiplerinin önüne geçeceğe benziyor. Aracın hem ön hem de arka tarafında ledli aydınlatmalı detaylara yer verilmesinin yanı sıra, sportif duruşuyla da oldukça dikkat çekici bir SUV modeli olarak görücüye çıkmış durumda.

2019 Cadillac XT4 genel özellikleri arasında Premium crossover SUV sınıfında yer almasına rağmen aynı sınıfta bulunan rakiplerine karşın daha büyük bir kasaya sahip olması başta gelmektedir. Büyük kasaya sahip olma konusunda eline su dökebilecek pek bir rakibi bulunmayan Cadillac XT4 modeli, Asya pazarı için de satışı planlanmış durumda. Asya ve ABD pazarında rakiplerini oldukça zorlayabilecek olmasına karşın avrupa pazarı için geleceği çok parlak gözükmüyor çünkü dahil olmuş olduğu E2XX platformunda birçok ciddi rakibi bulunmakta.

2019 Cadillac XT4 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Cadillac XT4 Genel Özellikleri

Luxury, Premium Luxury ve Sport olarak üç farklı seçenekle satışa sunulmuş olan Cadillac XT4’de, Cadillac araçları arasında ilk kez kullanılan elektro-hidrolik fren teknolojisi kullanılmakta. Bununla birlikte spor süspansiyon sistemi, 8 ve 18 inçlik jant seçenekleri, dokunmatik multimedya ekranı yanı sıra BOSE ses sistemi, üç adet 12 volt gücünde priz alanı ve akıllı cihazları sarj etmek için 15 watt gücünde kablosuz sarj alanı desteği sunmakta. Ayrıca kör nokta algılama, ileri çarpışma önleme asistanı ve arka çapraz trafik uyarı sistemi gibi özellikleri de bünyesinde barındırmakta.

2019 Cadillac XT4 Fiyatı ABD için 34,795 dolar olarak açıklanmış bulunmakta. Türkiye için satışının olmayacağı beklenirken, Avrupa için çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmamış durumdadır.

2019 Cadillac XT4 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Cadillac XT4 Teknik Özellikleri

4600 mm uzunluğa ve 2780 mm aks mesafesine sahip olan Cadillac XT4, 1880 mm genişliğe ve 1630 mm yüksekliğe sahiptir. Bunun yanı sıra önden çekişli versiyonunun 1680 kg boş ağırlığa sahip olduğu belirtilen 2019 Cadillac XT4 teknik özellikleri arasında yer almakta.

Gücünü 2.0 litre turbo benzinli motordan alan Cadillac XT4 modeli, 237 beygir 350 nm tork gücü üretmekte olup, GM firmasının üretmiş olduğu 9T50 9 ileri otomatik şanzımana sahip olduğu belirtilmektedir.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir