2021 Seat Leon Cupra Özellikleri, Fiyatı, Çıkış Tarihi – 2021 Seat Leon Cupra Alınır Mı?

2017 yılında tanıtımı beklenen yeni Seat Leon Cupra modeli, diğer modellerine göre daha keskin bir kasa yapısıyla üretildi. Bir baktığınızda tekrar bakacağınız yeni modelin gecikmesinde en büyük unsur da, kasa yapısındaki değişiklikler oldu diyebiliriz. Gecikmesinin bir bakıma iyi olduğunu söylesek de, üzücü bir durumunda bizleri karşılayacağından bahsedebiliriz. Özel otomobil kategorisine giren 2018 Seat Leon Cupra modeli, maalesef sınırlı sayıda üretildi. Bu da demek oluyor ki, aracı almaya gücümüz yetse bile alacak bir araç bulamayabiliriz. Peki 2018 Seat Leon Cupra modelinin özellikleri neler?

Tasarım

Yeni 2018 Seat Leon Cupra modelinin sert, dinamik ve spor bir duruşa sahip olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda yolda gördüğünüzde bir daha dönüp bakacağınız bir niteliğe kavuşan araç, mat bir kasa yapısına sahip olarak üretildi. Aracın ön ve arka kısmında kullanılan şerit LED lambalar ve fabrika çıkışlı jant renkleri, dikkatli oldukça üzerine toplamayı başarıyor. Seat Leon  Cupra modelinde, yan aynalardan egzoz parçalarına kadar tamamen değişikliğe gidilmiş ve çıta bir hayli yükseltilmiş.

İç Tasarım

2018 Seat Leon Cupra modelinin iç tasarımına baktığımız zaman direksiyon simidinden kadran çizgilerine kadar her şeyin hemen hemen aynı olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca 7 inç genişletilmiş ekranı sayesinde, araç kullanırken bile aradığınız her özelliği tek seferde bulabileceksiniz. Tabii ki bu konuda sadelik, epeyi bir avantaj olmuş diyebiliriz.

Motor

Aracın motor kaputunu kaldırdığımızda, yine iki litrelik bir motor bizleri bekliyor olacak. 6 ileri manuel şanzımanında 310 ps güç üretmeyi başaran Leon Cupra, DSG vites kutusuyla beraber 300 ps güç üretmeyi başarabiliyor. Bunun yanı sıra, aracın motorunda herhangi bir farklılık bulunmuyor.

Güvenlik

Aracın güvenlik aşamalarına baktığımız zaman, Euro testlerinden 5 yıldız aldığını söyleyebiliriz. Bu demek oluyor ki, aracın güvenliği de en az kasa duruşu kadar düşünülüyor. Yine de altınızda iki litre motor olacağından dolayı, fazla hız yapmamanız sizin yararınıza olacaktır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir