2017’de LG G5 Alınır mı?

Birkaç yıldır özellikle G serisi ile yakaladığı popülerliği devam ettirmek için LG G5 modelini çıkartan LG, yine kendine hayran bırakmayı başardı. Bizde çok merak edilen LG G5 özellikleri nelerdir? LG G5 ne kadar? LG G5 alınır mı? sorularının cevabını araştırdık. Gelin, birlikte inceleyelim.

LG G5 Özellikleri Nelerdir?

Hem donanımı, hem de yazılımı ile daha önceki G serisi cihazlarından oldukça farklı olan LG G5, hem metal gövdesi, hem de farklı batarya tasarımı ile kullanıcıları büyülemeyi başardı. Diğer G serisi cihazlarda cihazın sırtında yer alan ses açma kapama tuşları, alınan radikal bir karar ile tekrar cihazın yanlarına taşındı. Arka tarafta yer alan tuş açma kapama düğmesi ise yerini parmak izi okuyucusuna bıraktı. Yine diğer G serisi cihazlardan farklı olarak LG G5’te “Always On” modülü bulunuyor. Bu modülü açtığınızda, cihazınızın ekranı sürekli açık halde kalıyor. Tuş kilidi devreye girdiğinde dahi açık kalan ekranda bildirimler, saat ve tarih bilgileri görünmeye devam ediyor. Dağıtımına yeni başlanmış olan Android 6.0 Marshmallow yüklü olan G5, 2.2 Ghz’lik Snapdragon 830 chip setiyle alıcılarıyla buluşuyor.

LG G5 Ne Kadar?

5.3 inç’lik ekran boyutuna sahip olan LG G5, 16 megapixellik arka kamerası ve 135 derece geniş açıya sahip 8 megapixellik ön kamerası ile kullanıcılarına eşsiz bir fotoğraf zevki sunmayı amaçlıyor. Bu fotoğraf zevkini 32 GB’lik sabit hafıza ile birlikte sunan LG, microSD kart desteği ile artırılabilir hafıza özelliğini de eklemeyi ihmal etmiyor. Daha önceki serilerinden alışık olduğumuz LG kalitesini elde etmek isteyenler ise, LG G5’i Hepsiburada üzerinden 2499 Türk Lirasına temin edebilirler.

LG G5 Alınır Mı?

Daha önceki G serisi cihazlarında da gerek kullanım rahatlığı, gerekse teknik destek sayesinde kazanılan müşteri memnuniyeti ile büyük bir kitleye sahip olan LG, G5 sürümünde de oldukça başarılı iş çıkartmışa benziyor. Geniş açıya sahip kamera, üstün kalite ses performansı, smart controller ile drone kontrolü ve 360 vr bağlantı özellikleri gibi bir çok ek özellik barındıran G5, kesinlikle tavsiye edeceğimiz cihazlar arasında!

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir