1 Yıl Garantili Sharp Özel Servisi

Sharp Servis hizmeti almak isteyen kişiler için destek sunan yerler arasında bulunmaktadır. Televizyon satışı gerçekleştirmekte olan marka, ülkemizde de pek çok kişinin tercihleri arasında bulunmaktadır. Siz de Sharp marka bir televizyon kullanıyorsanız ve televizyonunuz ile ilgili bir aksaklık yaşıyorsanız, teknik bir servisten destek alabileceğinizi biliyor muydunuz?

Firmamız, bu amaçlarla kurulmuş olan özel bir yerdir. Bünyesinde deneyimli ve bu alanda kesinlikle tecrübeli personelleri toplamış ve sürekli olarak hizmet vermeye çalışmaktadır. 444 78 56 numaralı hat aracılığı ile de arayıp bilgi ya da randevu alabileceğiniz kurumumuz, çokça sevilen pek çok kişinin favorisi olmuş yerler arasında bulunmaktadır. Uygun fiyatlardan hizmet sağlaması ile de bilinmektedir.

Hızlı Onarım İmkanı

Sharp servis olarak müşterilerimize sunmuş olduğumuz en avantajlı hizmetlerin başında tahmin edebileceğiniz üzere hızlı servis imkanı geliyor. En kısa sürede onarım yapılarak televizyonun sahibine teslim edilmesi amaçlanıyor. Bu hizmeti verirken, güler yüzlü ve dinamik bir hizmet anlayışına sahip olmamız da rakiplerimize kıyasla, müşterilerimizin bizi tercih etmesi hususundaki en önemli adım.

Sharp, uygun fiyatları ile birçok müşterinin satın aldığı gruplar arasında. Sharp servis olarak hizmet veren teknik servis sayısı az iken, biz bu alanda da nitelikli hizmet sağlamaktayız.

Markamız ile iletişime geçmek ve ürününüzü en kısa sürede tamir ettirmek isterseniz, bu alanda size yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyacağımızı da belirtmek isteriz. Siz de hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak websitemizde Sharp Televizyon Ekran Kararıyor! gibi arızaların çözümlerini de bulabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir