Yeni Facebook Uygulamaları Android’de Kullanabilmek İçin Yapılması Gerekenler

İnternet dünyasının en kaliteli sosyal paylaşım sitesi olan facebok, her geçen gün kullanıcılarına yepyeni uygulamalar sunmaktadır. Bu defa da android kullanıcılarına da sunduğu yeni facebook uygulamaları android’de kullanabilmek için yapılması gerekenler uygulamaları sayesinde android kullanıcılarına da kolaylıklar sağlamaktadır.

Yeni Facebook Uygulamaları Android Cihazında Kullanabilmek Açısından Uygulanması Gerekenler İse Şunlardır;

l Kullanıcılar beğenmiş oldukları herhangi bir gönderi için ”ifade” bırakmaları açısından ”beğen” butonuna basılık tutması ve bu aşamadan sonrasında ise, küçük bir ”pop-up” karesi ekranda görünmektedir.

l Ekrana gelen küçük pencere üzerine kullanıcılar tercih etmiş oldukları ifadenin üzerinden parmağını kaldırdıktan hemen sonrasında iletinin ”ifade” kısmının hemen alt bölümünde sunulması söz konusu olmaktadır.

İşte görüldüğü üzere android kullanıcıları yeni facebook uygulamaları android’de kullanabilmek için yapılması gerekenler hakkında basit adımlar uygulayarak beğendiikleri gönderiler için tercihleri doğrultusunda ifade bırakması oldukça basittir. Sizler de facebook sosyal paylaşım sitesi tarafından sunulan yeni uygulamadan faydalanmak isterseniz yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir