Snapchat’e Özel Hikaye Güncellemesi Geldi

Snapchat günlük hayatımızda sıkça kullandığımız bir uygulama olmakla beraber anlık paylaşımlarımızın 24 saat görünüp 24 saatin sonunda otomatik olarak silinen bir uygulama. Bu uygulamanın kullanımı oldukça yaygınlaştığı için bazı kullanıcılar özel hikayeler kısmının olmasını istiyorlardı. Bu istekleri yeni gelen güncelleme ile gerçekleşti.

Android ve iOS sürümleri için oldukça kullanışlı bir güncelleme yayımlayan Snapchat, Facebook’un bu kez kolayca taklit edemeyeceği bir özellik getirdi. Snapchat sıkça kullanılmaya başladıktan sonra ardından Facebook ve İnstagram’ın da bu özellikleri taklit etmesi sonucu artık bu uygulamaların da Snapchat’tan farkı kalmamıştı. Snapchat ekibi bu sefer farklı bir değişime imza atarak özel hikayeyi getirdi.

Snapchat, ekibi son aylarda farklı bir şeyler yapmak yerine kendisinin izinden gölgesine basarak ilerleyen Facebook ve İnstagram’dan bir türlü kurtulamadı. Snapchat ekibinin getirdiği her özelliği neredeyse birebir kopyalayıp bütün platformlarına getiren Facebook ekibi, hiçbir şekilde pes etmiyor.

Gelen yeni güncelleme ile kullanıcıların “Özel Hikayeler” oluşturmalarına ve sadece seçtikleri arkadaşlarıyla paylaşmalarına izin veriliyor. Yeni bir Hikaye başlatmak için “Hikaye Yarat” simgesine dokunmanız, hikayeyi yayımlarken dilediğiniz seçeneği seçerek paylaşmanız gerekiyor.

Bu özellik hikayenizin görmesini istemediğiniz kişilerden kurtulmak için çok güzel bir özellik. Bir başka değişle özellik, belirlediğiniz bir arkadaş grubu içerisinde o gruba özel hikayeler oluşturmanıza izin veriyor. Artık bu özelliği de taklit ederlerse pes artık.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir