Samsung’un Tab S3 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belirlendi!

Samsung, son günlerde beklenen Tab S3 modelinin çıkış tarihini ve fiyatını nihayet açıkladı.

Samsung Tab S3 24 Mart tarihinde mağazalardaki yerini alacak. Son zamanlarda Apple’ın çıkardığı tabletlere takip olmak isteyen Samsung, gerçekten güzel tablet çalışmalarına imza atmaya başladı. 24 Mart tarihinde satışa sunulacak Tab S3 modelinin de fiyatı özelliklerine göre oldukça makul. 24 Mart tarihinde Avrupa’da satışa sunulacak olan Tab S3 modelinin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği de hayli merak konusu.

Samsung Tab 3 Türkiye’ye Gelecek Mi?

Bu konu tamamen gizliliğini koruyor. Son zamanlarda Türkiye’ye yolladığı tabletlerden iyi bir satış elde edemeyen firma, şimdilik ürünü Türkiye pazarına göndermeyi düşünmüyor. İlk olarak Avrupa pazarlarında yerini alacak olan Tab 3, 599 dolar fiyat ile satılacak. Kısa süre sonra Türkiye’ye adım atacak olan tablet, 2500 TL üzeri bir fiyata satılacak.

Samsung Tab 3 Modelinin Genel Özellikleri

Samsung Tab 3, 9.7 inç bir ekran boyutuna sahip. Aynı zamanda Snapdragon 820 sistemine sahip olan tabletin, 64GB depolama alanı bulunuyor. 4GB ram gücüne sahip olan Tab 3’ün arka kamerası 13MP, ön kamerası ise 5MP kalitesinde. 6000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olması da en çok ilgi çeken özellikler arasında yer alıyor. Tablet aynı zamanda S-Pen kalem deneyimini de sizlere yaşatacak.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir