Samsung’a Özel Temizleme Programı Device Maintenance Tanıtıldı!

Samsung, uzun zamandır telefon piyasasına yönelmiş durumda. Aynı zamanda yazılım alanında da uygulamalar çıkarmaya hazırlanan şirket, ilk uygulamasını çoktan hazırladı ve kullanıcıların hizmetine verdi. Samsung’un yeni uygulaması, sadece Samsung cihazlarına özel olarak tasarlanmış. Peki bu uygulama nedir, ne işlemler yapabilir?

Samsung Device Maintenance

Samsung’un yeni uygulaması olan Device Maintenance, sadece Samsung telefonları için tasarlandı. İsminden de anlaşıldığı gibi bu program, bir temizlik programı. Cihaz içerisinde bulunan gereksiz dosyalar, yer kaplayan elementler ve tüm zararlı yazılımlar, bu özel uygulama sayesinde tamamen temizlenecek. Uygulamayı Play Store’a getiren Samsung, başka cihazlardaki kullanımlara da izin vermiyor. Yani bu uygulama sadece, Samsung telefonlarında çalışması için oluşturulmuş.

Tekli Güncellemelere Gerek Kalmayacak

Samsung’un yeni programı, cihaz genelindeki tüm güncellemeleri de tek başına yapacak. Böylece telefonlar, uygulamaları ayrıca güncelleştirmek için kullanıcıdan herhangi bir izin talep etmeyecek. Samsung Device Maintenance hangi uygulamanın güncellenmesine karar verecek ve kullanıcıları da yormadan güncelleştirmeleri yapabilecek.

Basit Arayüz

Program, tıpkı diğer programlar gibi basit bir arayüze sahip. Bu sayede programı indiren kullanıcılar, karmaşık bir program yapısıyla karşılaşmayacaklar ve tek tıkla istedikleri temizlikleri anında yapabilecekler. Program şuan Play Store’da yerini almış durumda. Samsung cihaz kullanan tüm kullanıcılar, programı indirerek kullanabilirler. Ayrıca cihazın güvenliği için uygulamaya sık sık güncelleme geleceğini de belirtmeden geçmeyelim. İlk güncelleme, önümüzdeki hafta alınacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir