Samsung Gear S2 Özellikleri ve Türkiye Fiyatı!

Bildiğiniz üzere giyilebilir teknoloji olarak günümüz çağında artık akıllı saatler popülerliğe sahip bir konuma gelmeye başlamıştır. Samsung‘un akıllı saat pazarına sunduğu ilk modelinden sonra çıkacak olan Gear S2 modeli de pek çok dünya ülkesinde çıkacağı gibi ülkemizde de bu ay içerisinde satışa çıkacak bir üründür. Henüz satış tarihi olarak kesin, net bir tarih vermemiş olan Güney Koreli teknoloji firması Samsung, Gear S2 modelini spor ve klasik olmak üzere iki farklı şekilde sunacaktır. Spor modeli 899 TL fiyatından satışa sunulacak olan Gear S2‘nin klasik modeli ise 999 TL’den satışa girecek.

Geçtiğimiz günlerde Çin’de satışa sunulmuş olan Gear S2, 8 saat gibi kısa bir süre içerisinde 120 bin adet satış yaparak gayet iyi bir satış başarısı elde etmiştir. Apple Watch için de en ciddi, dikkate alınması gereken bir rakip olarak gösterilmekte olan Samsung Gear S2 modeli, döndürülebilir bir çerçeveye sahip olması ile dikkat çekmektedir. Bu özellik sayesinde ses yükseltme, yakınlaştırma ve kişiler ile uygulamalar arasında geçiş gibi durumları kolaylıkla yapmak mümkün hale gelmektedir. Özelliklerine kısaca bakacak olursak, 47 gram ağırlığında olan spor modeli klasik modelin 42 gram ağırlığına göre daha ağırdır. Sağlık ve fitness uygulamaları ile de ön plana çıkmakta olan Gear S2 bakalım ülkemizde nasıl bir ilgi ve alaka ile karşılaşacak hep birlikte ilerleyen günlerde net olarak görebileceğiz.

samsung-gear-s24

You may also like...

1 Response

  1. Edipcan dedi ki:

    Maalesef ki fiyatlar aşırı yüksek. Yani kim bu tarz bir saate yaklaşık 1.000 TL verir ki? Hadi Apple olsa bir yere kadar yine. Samsung açısından yanlış bir girişim olduğunu düşünüyorum. DİESEL’in bile özel serisine zar zor elim gitti bu civarda paralar ödemeye. Gerçi bunun 2 katıydı ama indirime geçince insan kaçırmak istemiyor 🙂

    Fiyatlar biraz daha uygun olup, modeller de daha cool olabilmeli bence.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir