Samsung Galaxy Note 9’un İlk Belirtileri Ortaya Çıktı!

Samsung gelecek yıl tanıtmayı planladığı phablet telefonu olan Galaxy Note 9 12 GB RAM ile gelebilir. Samsung Galaxy Note 8’in resmi olarak piyasaya sürülmesine birkaç ay kaldığı ve telefon hakkında söylenti ve sızıntı bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu sızıntılar arasında yeni değişiklikler oluyor sürekli bu sızıntılar şimdi Note 9 için başladı.

8 GB RAM Geliyor!

Bir endüstri lideri tarafından açığa çıkarılan yeni bilgiler, Samsung’un bu yıl Galaxy Note 8’in 8GB RAM ile çıkacağını açıklamıştı. Aynı kaynak, 2018’de gelecek  Galaxy Note 9’un 12 GB’lık bir RAM’e sahip olacağını iddia ediyor.

Kaynağa incelediğimizde, phablet’in 8 GB RAM modeli Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition olarak tanıtılacak. Bu model, Çin piyasası için olabilir. Akıllı telefon OEM’leri arasında, Çin’de üst düzey özelliklere sahip akıllı telefonları piyasaya sürmek için büyük bir rekabet var.

Dolayısıyla, yakın zamanda 8 GB RAM telefon tanıtacak diğer markalarla rekabet edebilmek için Samsung, sınırlarını zorlayıp Galaxy Note 8’in 8 GB RAM sürümünü piyasaya çıkarma ihtimali yüksek. Uluslararası modelin ise 6 GB RAM içermesi bekleniyor.

6 GB RAM’e ve 128 GB dâhili depolama alanına sahip olan Samsung Galaxy S8+, Çin ve Japonya gibi pazarlarda Emperor Edition olarak tanıtıldı. Bu tanıtılan model yani Emperor Edition genellikle çin ve Japonya piyasasında satılıyor.

Sızıntı bilgiler, 2018 yılında tanıtılacak olan Galaxy Note 9’un 12 GB RAM içerdiğini tahmin ediyor.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir