Replika Note 5 İmei Nasıl Değiştirilir?

note-5-imei-değiştirme

Akıllı telefon pazarında Samsung’un amiral gemisi modeli olan Galaxy Note 5 modelinin Replikası uzun bir süredir piyasada yer almaktadır. Uygun fiyatı ile bütçesi düşük olan kullanıcıların tercih edebileceği Replika Note 5, Imei değiştirme işlemine kullanıcısını elbette ki sunmaktadır.

Öncelikle Galaxy Note 5 imei atmak için telefonunuzun arama kısmına imei değiştirme kodu olan şu kodu girin:  *#*#789789#*#*  

Bu kodu arama ekranına girdikten sonra Engineer Mode sayfası açılacaktır. Buradan GPRS kısmına girin ve üstte yer almakta olan imei numarasını silin. Sonrasında kendi imei numaranızı o kısma yazın. Sonrasında Write Imei seçeneğini seçin ve telefonu kapatıp açtığınızda cihazın Galaxy Note 5 imei atılmış bir şekilde açılmaya başlayacaktır.

Bazı Replika Galaxy Note 5 modellerinin performans anlamında oldukça iyi olduklarını ve son derece kaliteli fotoğraf çekebildiklerini de belirtmeliyiz. Sizde yukarıda belirtmiş olduğumuz imei kodu ile imei atabilir ve Replika Note 5’inizi bu şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Replika Note 5 Imei değiştirme yukarıda belirttiğimiz gibi oldukça kolay bir işlem olup, sizde eğer Replika Note 5 kullanıcısı iseniz çok kolay bir şekilde bunu gerçekleştirebilirsiniz. Replika Note 5 Imei değiştirme ile beraberinde getireceği avantajları, pozitif katkısını anlayacak ve uygulamalı olarak deneyimleyebileceksiniz. Android cihazınızı yukarıdaki adımları doğru ve eksiksiz olarak sizde imei atma işlemini sorunsuz bir şekilde başarılı olarak gerçekleştirebilir, kullanımını yapabilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir