Replika iPhone 7 ve iPhone 7 Plus IMEI Nasıl Değiştirilir?

Çin ve Kore malı bir replika iPhone 7 veya iPhone 7 Plus modeli telefonunuz varsa, elinizde bulunan IMEI kodunu, telefonlarınıza kolaylıkla senkronize edebilirsiniz. Bu işleme geçmeden önce, elinizde bulunan ve kullanmadığınız herhangi bir telefonun, 15 haneli IMEI kodunu elinizde bulundurmalısınız. Daha sonra da basit kodlamalarla bu kodu replika cihazlarınıza atabilirsiniz.

İlk olarak, elinizde bulunan cihazın modellerine göre IMEI atma kodlarını verelim. Elinize iPhone 7 varsa *#1803#* veya *#1983#* veya *#333*#  veya *#0066*# kodlarını, iPhone 7 Plus modeliniz varsa *#333*# veya *#*#889988#*#* kodlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca iPhone 7 modellerinin HD cihazına sahipseniz *#364016# kodunu, iPhone 7 HD Plus modeline sahipseniz de *#364016# kodunu kullanabilirsiniz.

Hangi modelde telefonu kullanıyorsanız, cihazın arama kısmına gelerek kodları girip arama tuşuna basmalısınız. Daha sonra karşınıza gelen menüden IMEI kısmına girin. Elinizde bulunan IMEI kodunu bu boşluğa girerek Write IMEI seçeneğine dokunun ve son olarak OK seçeneğine dokunarak işlemi onaylayın.

İşlem bittikten sonra cihazınızı yeniden başlatın. Cihazınız yeniden açıldığında, yeni IMEI koduyla birlikte açılacaktır. Atmış olduğunu IMEI kodunu kontrol etmek için de arama kısmına gelerek *#06# kodunu yazıp arama tuşuna basabilirsiniz.

You may also like...

1 Response

  1. Hasan dedi ki:

    Bende 7 pulus var bu kodlar açmıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir