Replika iPhone 6 İmei Kodu Değiştirme

Kore-Mali-iphone-6

Akıllı telefon pazarının lider üretici firmalarından bir tanesi olan Amerikalı firma Apple, geçen yıl çıkartmış olduğu iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri ile satış rekorları kırmayı başarmış, kullanıcılardan son derece yüksek seviyede ilgi görmüştü. Ancak bu cihazlarında piyasaya bakıldığından yüksek fiyatlardan satışa girdiği de biliniyor. Bu sebeple bütçe sıkıntısı yaşayan kullanıcılar Replika iPhone 6 alabilmektedir. Replika’dan kastımız, modelin Kore veya Çin malı oluşundan uygun fiyatlı olmasıdır. Replika iPhone 6 veya iPhone 6 Plus akıllı telefonunuzun IMEI kodunu değiştirmek için telefonda arama bölümüne şu kodu yazın:

*#*#889988#*#*

Bu kodu yazmanız durumunda Engineer Mode kısmına giriş yapacaksınızdır. Burada yer almakta olan GPRS kısmına geçerek mevcut olan, yazmakta olan IMEI kodunu silin. Sonrasında 15 haneden oluşan IMEI numarasını, elinizdeki numarayı girin. Sonrasında WRITE IMEI butonuna basarak Engineer Mode’dan çıkış yapın. Telefonu kapatıp açmanız halinde artık yeni IMEI numaranızı kullanmaya başlayacaksınızdır. Eğer olur da size yukarıda vermiş olduğumuz kod ile Engineer Mode’da giriş yapamaz iseniz Google Play’den MTK Engineer Mode uygulamasını kurun. Bu uygulama sayesinde kod yazmadan IMEI numaranızı değiştirebilirsiniz. Görüldüğü üzere telefoncuya gidip ücret karşılığında bu işlemi yapmak yerine sizde kolaylıkla ve hızlı bir şekilde Replika iPhone 6 ve Replika iPhone 6 Plus modeliniz için IMEI değiştirme işlemini gerçekleştirebileceksiniz. Hemen adımları doğru bir şekilde uygulayarak başarılı ve eksiksiz bir sonuca ulaşabilirsiniz.

You may also like...

2 Responses

  1. emre dedi ki:

    Muhteşem bir bilgilendirme.önceden telefoncularda ücret karşılığı yapılıyordu.teknoloji ilerledikçe ücret ödeyerek yaptırdığımız işleri ücretsiz yapabileceğiz.

  2. Edipcan dedi ki:

    Yakın zamanda İphone 6 almayı düşünüyorum ancak parayı halen denkleştirebilmiş değilim. Acaba sizin bahsettiğiniz bu telefonların ömrü nasıl, kullanımı rahat mı ve en önemlisi de fiyat durumları hakkında fikir sunabilir misiniz? İMEİ konusunun da sorun olmaması ayrı bir avantaj tabi. Yakın zamanda, kafama yattığı takdirde; 1 adet İphone 6 edinebilirim 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir