LG G7 İçin İlk Detaylar Yayınlandı!

LG, bu sene G6 serisiyle adından söz ettirmeyi fazlasıyla başardı. G6 modelinde kullandığı üstün özelliklerle ve devasa ekranla adından söz ettiren LG, bu sefer de önümüzdeki sene için çalışmalara başladı. G7 serisini çıkarmayı planlayan LG’de, yeni anlaşmalar ve yeni sızıntılar var. Peki LG, G7 modeli için neler düşünüyor?

LG Qualcomm İle Çalışıyor

İddialara göre LG, G7 modeli için Qualcomm ile çalışmalara başladı. Bir takım anlaşmalar yapmaya çalışan iki firma, G7 serisi için yoğun çalışıyor. Önümüzdeki sene tanıtılacak ve satışa sunulacak G7 modeli için işlemci gücü Snapdragon 845 olabilir. LG, bu işlemci gücünü çok istediği için Qualcomm ile şimdiden irtibata geçti. Qualcomm ise, çalışmalara erkenden başlayarak Snapdragon 845’i uyumlu hale getirmeye çalışıyor.

Samsung da Qualcomm’u Sıkıştırıyor

Snapdragon 845 hakkında Qualcomm’un kapısını çalan tek firma tabii ki LG değil. Önümüzdeki sene için Snapdragon 845 işlemcisi isteyen firmalardan birisi de Samsung oldu. Samsung, gelecek sene satışa sunmayı planladığı Samsung Galaxy S9 için Snapdragon 845 işlemcisini kullanacak. Yani şu sıralar Qualcomm, büyük firmaların ablukası altında diyebiliriz. İki firmaya yetişmek de, şirket için biraz zor olacaktır fakat büyük ihtimalle gelecek sene bu işlemcileri cihazlarda rahatlıkla görebileceğiz.

LG G7 modeli için ortaya atılan iddialar, sadece bundan ibaret. Önümüzdeki günlerde mutlaka yeni sızıntı haberleriyle karşılaşacağız.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir