Lenova K6 Note Özellikleri ve Fiyatı – İnceleme

Fiyat ve performans bakımından telefon meraklıların en çok merak ettiği telefonlardan bir tanesi olan Lenova K6 Note sizler için inceledik. 5.5 inç boyutuna sahip Full HD çözünürlüğe sahip IPS LCD paneli ekranı bulunmaktadır. Snapdragon 430 işlemcisinden güç almakta olup telefonun 3 GB RAM olmakta olup ayrıca 32 GB dahili hafıza belleği sunmaktadır. GPU yapısı ise Adreno 505 ile güçlendirilmiştir.

Kamera konusunda ise oldukça iddialı olmakta olup arka kamerası 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip olmakta olup ön kamerası ise 8 Megapiksel güçte yer almaktadır. Bluetooth ise son teknoloji olarak 4.2 kullanırken WiFi ise 802.11 b/g ile karşımızda.

Belki de telefonun en önemli özelliklerinden biri olan 4000 mAh gücünde bataryası ile karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca parmak okuyucusu olması da en büyük özellikleri arasında görülmektedir.

Lenovo K6 Note tasarım açısından ise oldukça iddialı olmakta olup ne kadar 5.5 inç ekrana sahip olsa da metal olarak yoğunluk verilip oldukça şık bir tasarım ortaya çıkmıştır. Bu malzemelerin oldukça dikkatli seçilip kalitelisini bu şekilde ortaya koyduğu açıkça belli olmaktadır. Her ne kadar bu segmentte diğer rakipleri ile karşılaştırmış olsak da 8.4 mm kalınlığı ile biraz kalın kalmaktadır. Ancak fiyat ve performans açısından bakıldığından diğer rakiplerinden daha güçlü ve ucuz bir yapıya sahip olduğu gözle görünür büyük bir fark oluşturmaktadır.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir