iPhone Cihazınızı Hızlı Şarj Etmenin 4 Pratik Yolu

Apple’ın iPhone serisi akıllı telefonları her ne kadar başarılı bir telefon olsa da, cihazın bazı sorun ve problemleri de bulunuyor. Bu noktada iPhone kullanıcıları şarj süresi noktasında bazı sorunlar yaşıyor. Bu sorunun önüne geçmek için, aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

Uçak Modunu Açın

Cihazınızı şarj etmeden önce Wifi ve Hücresel veri gibi bağlantılarınızı hemen kapatın. Telefonunun uçak modunu aktif hale getirdiğiniz zaman ağ ve bağlantı verileri kesilecek ve böylece hızlı şarj olacaktır.

Ekran Parlaklığını Kısın

Ekran parlaklığını sonuna kadar açık kullanmak ekranın güç tüketimini üst seviyelere çıkaracak ve doğal olarak şarj yavaş bir şekilde devam edecektir. Fakat parlaklığı ne kadar düşürürseniz bataryanızın dolum süresi de son derece kısalacaktır.

Konum Servisini Kapalı Konuma Getirin

Cihazınızın konumu açık konumda kalırsa sürekli GPS ile bir veri alışverişi olacak ve güç tüketimi yüksek seviyelerde olacaktırç

Wifi, Veri ve Bluetooth Kapatın

Telefonunuzu şarja takmadan önce Wifi, internet erişimi ve Bluetooth  bağlantısını devre dışı bırakarak kablosuz veri akışlarının önüne geçebilir ve bu sayede güç tüketimi yapabilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir