Huawei Yeni Telefonu ile iPhone 8’i Geride mi Bırakıyor?

Hızla artan teknolojiyle beraber üretilen android telefon dünyasına günden güne bir yenisi daha katılıyor. Amiral gemisi diye tabir edilen iPhone 8, en çok gündeme gelen ve merakla beklenen telefonlar arasında yer almaktadır.

 Huawei, yeni çıkaracağı akıllı telefonuyla iPhone 8′ e rakip olabilmek için farkını ortaya koymaya hazırlanıyor. Huawei, Ekim ayında yeni modelleri güçlendirilmiş Mate 10 ve Mate 10 Pro‘ yu tanıtıma çıkarmak için hazırlanıyor.

Huawei’ nin Ekim ayında tanıtacak olduğu yeni modelleri  Mate 10 ve Mate 10 Pro, Kirin 970 ile desteklidir. Bu özelliğiyle, Samsung’ un üst sınıf telefonlarında bulunan Qualcomm yonga setlerini de geçmesi planlanıyor. Huawei markasının yöneticisi Richard Yu, Reuters ile yapılan konuşmada Mate 10 ve Mate 10 Pro hakkında üstü kapalı bilgi verdi.

Richard Yu konuşma sırasında Kirin 970 güç tüketiminde yüzde 50 daha fazla verim sağlayacağını da sözlerine ekledi.  Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro tanıtımlarının 16 Ekim’ de yapılacağı da verilen bilgiler arasında yer almaktadır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir