Hızlı Kurulan ve Kazançlı 5 Farklı İş Fikri

İş kurmaya karar verdiniz, ama ne iş yapsam diye düşünüyorsanız sizin amacıyla süratli bir prosesle işinizi kurup iş yaşamına atılabileceğiniz 5 iş fikrini paylaştık. İş kurmak hususu ile alakalı fikrin hayata ve uygulamaya nasıl geçirildiği son derece mühimdir. Bu sebepten ötürü iş kurmaya karar verdiğinizde her yönden düşünmeniz lüzumludur. İyi ve kötü polisi her rolde oynamalı mümkün senaryoları belirleme etmeli ve bir fizibilite yapmalısınız.

Çağrı Merkezi

Ülkemizde davetiye merkezi sektörü her geride bıraktığımız gün gelişiyor ve büyümesini sürdürüyor. İster bayilik dilerseniz değişik uyuşma usulleriyle kendi davetiye merkezinizi kurabilirsiniz. Büyüme hızına ve ivmesine göre zaman içerisinde yavaş yavaş personel ve iş potansiyelinizi arttırabilirsiniz. Ofis, personel ve sistem maliyetleri dışında ilk başta ciddi bir gider olmayacaktır. Bahsettiklerimiz başlıklar hususu ile alakalı da iyi program yaparsanız iyi bir rakama işinizi kurabilirsiniz.

Spor Salonu

Spor Salonu açmak iyi bir girişim olabilir. Spor salonları yaygınlaşmaya başlasa da hala büyüme süreçlerini yaşamaktadırlar. Eğer iyi bir lokasyon ve makul bir işyeri bulabilirseniz. Üyelik ücretleriyle iyi bir gelir elde edebilirsiniz.

Alanında eksper bir ya da iki antrenör ile birlikte biraz alet edevatla başlangıç aşamasında yeterli olabilir, bu şekilde faaliyet hayatına başlayabilir ya da biraz üzerine düşülüp detaylarıyla iyi bir spor salonunu faaliyete geçirebilirsiniz. Kendini amorti ettikten sonra iyi bir gelir getirecektir. Hatta şirketlerle anlaşıp özel komisyon indirimleri, kampanyalarda yapılabilirsiniz.

Dadı – Hizmetli Servisi ve Mobil Uygulaması

Yenilikçi bir proje ve dayanıklı bir altyapı luzmettiren bu iş fikri iyi yapıldığında kurumsal bir yapı meydana çıkarabilir.

İşi biraz inovasyon ve mobil merkezli bir şekilde yapılabilirseniz. Başarı elde etmeniz mümkün. Dadı hizmeti alabilmek isteyenlerle seksiyonunda eksper şahısları bir araya getirdiğiniz bir platform yaratabilirsiniz. Bu alandaki ihtiyaç durumu her geride bıraktığımız gün büyük bir ivme ile artmaktadır. Bunun en önemli sebebi de tabi ki çalışan ebeveynlerin iş yoğunluğudur. Kaliteli ve iyi planlanmış bir yapı büyümesini katlayarak sürdürebilirsiniz. Bireylerin becerisi, başarısı, güvence ve hizmet kalitesi gibi hususlarda her şeyin düşünülmüş ve kullanıcı nezdinde bu intibaının uyandırılması son derece mühimdir.

Son iki başlık girişimciler, ek iş gerçekleştirme isteyenler amacıyla daha basit yapılabilir şeyler;

Duvar Yazısı Silme & Boyama

Gerek mülk sahipleri, lüzum işyerleri sahipleri bu hallerden mustarip olabiliyorlar. Uygun fiyatlara bu tür hizmetler vererek iyi derecede gelirler kazanabilirsiniz. Aracınızın arka alanına  atıp temizlik malzemelerini ve işe koyulun. Tabi bu hususta ihtiyacınız olabilecek alet edevat takımlarını ve yardımcı personelinizi unutmamalısınız ki zor hale düşmeyin. Boyama ya da temizlik ne yaparsanız yapın neticesinde iş tam manasıyla tamamlanmalı.

Evrak İmha Hizmeti

Bazı evraklar tamamıyla imha edilmelidir. Maliyeti düşürmek isteyen şirketler bu cihazı almayabiliyorlar. Küçük işletmelerin bu evraklarını imha edebilirsin. Tabi ilk başta acayip geliyor ama buradaki hadise buna gereksinimi olanları bir liste haline getirip, belirleyerek güzel ve derli toplu çalışan bir network kurmak.

Hızlı bir şekilde hayata geçirebileceğiniz 5 farklı iş tavsiyesini sizlerle buluşturduk. Yeni iş tavsiyeleri, yeni sektör gelişmeleri ve yüksek ücretli iş ilanları için bizi takip etmeye devam edin.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir