F/P Ürünü Motorola Moto G5S Plus Sızdırıldı

Eskilerden beri bildiğimiz telefon üreten efsane markalardan olan Motorola şimdi karşımıza yeni uygun fiyatlı güzel özelliklere sahip olan bir telefon ortaya çıkartıyor. Telefonun daha önceden sızdırılan birçok fotoğraf ve bilgi vardı. Şimdi ise yeni çalışır haldeyken olan fotoğrafları sızdırıldı. Bu fotoğraflardan birçok bilgisine ulaşıyoruz.

Görselleri inceleyerek cihazın eski Motorola tasarımını bırakmadığını rahatlıkla görüyoruz. Telefonun arka kısmının metal bir gövdeye ve plastik bir çerçeveye sahip olduğunu görüyoruz. Bu bilgi zaten daha önceki sızdırılan bilgilerde de karşımıza çıkıyordu.

Telefonun arka kısmını inceleyecek olursak iki adet kamera ve çift ton flaş ile karşımıza çıkıyor. Arka tarafında başka bir detay şuan için yok. Telefonun ön yüzünün fotoğrafının tam olarak çekilmemesi sebebiyle ön kısmında menü tuşu göremiyoruz. Ama bildiğimiz bir konu var oda cihazın parmak izi okuyucu sensörünün olacağı. Arka tarafta parmak izi için bir ayrıntı bulamadığımız için ön yüzüne konumlandırılacağını düşünüyoruz.

Prototip olan Moto G5S Plus Android 7.1.1 Nougat ile geliyor. Cihazın model numarası: Moto G (4) NZAE130706 olarak görünüyor.

Renk seçeneği olarak altın, gr, gümüş ve önü beyaz altın gibi renk seçenekleri ile geliyor. Gözden kaçmayan bir diğer ayrıntı ise 3.5mm kulaklık girişinin kaldırılmamış olması.

Moto G5S Plus 5.5 inç Full HD bir ekrana sahip olacak. İşlemci 8 çekirdekli bir Qualcomm Snapdragon 430 yerleştirilecek bu cihazın elimizde başka bir bilgisi yok.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir